VACATURE: Consultant Executive Search

Heb jij een passie voor mensen?

Ben je geboeid door de bedrijfswereld?

Heb je goesting om een jong en groeiend bedrijf mee vorm te geven? 

Voel je je klaar voor een nieuwe professionele uitdaging?

JA?!? Dan match jij met Taking Turns!

Wij zijn we allemaal matchmakers in hart en nieren en hebben we een passie voor mensen én de bedrijfswereld.

 

We matchen kwalitatief talent op management/senior niveau met bedrijven in verandering  die in de “war for talent” de geschikte mensen aan boord willen halen. We leggen ons toe op sleutelposities in general management, supply chain, finance, HR, sales & marketing) en interim management, dit zijn hooggekwalifeerde experten die tijdelijke opdrachten ambiëren.

We zijn een jong bedrijf met een vlakke structuur waar overleg, betrokkenheid en team work hoog in het vaandel worden gedragen. Zo krijg je bij Taking Turns kansen om te leren,  te groeien en alle ruimte voor initiatief. Gesterkt door de aanwezige ervaring in combinatie met “out-of-the-box” denken, gaat het team van Taking Turns verder dan de voordehandliggende oplossing.

 

Omdat we blijven groeien en onze klanten en kandidaten zo kwalitatief mogelijk willen bijstaan, kijken we uit naar versterking.

 

De kantoren van Taking Turns zijn gelegen in Gent aan de Blaarmeersen met zicht op roeiers en aalscholvers! Een centrale, aangename en vlot bereikbare omgeving met directe mogelijkheid tot sporten in de buurt.

 

DE JOB

Wat een bedrijf maakt of kraakt, zijn de juiste mensen met skills waarop de groei rust. Hieraan draag je bij door het geschikte talent voor te dragen op basis van je inzicht in mensen en kennis van de bedrijfswereld. Zo word ook jij een matchmaker in hart en nieren waar klanten en kandidaten hun vertrouwen in leggen. 

 • Je bent hét aanspreekpunt voor je klanten m.b.t. hun talent management: je bent hun partner mbt werving & selectie, employer branding, de arbeidsmarkt… Zo ontwikkel je een langetermijn relatie en kan je met vertrouwen je klantenrelaties verder uitbouwen.

 • Je kadert en analyseert de wensen van je klanten en gaat hiermee proactief aan de slag. Je maakt een marktstudie van de rekruteringsstrategie en gezochte competenties.

 • Je gaat op zoek naar geschikte profielen via diverse (sociale) media en je netwerk. Je bent oprecht geïnteresseerd in het parcours van je kandidaten en kijkt uit naar opportuniteiten die kunnen aansluiten bij hun wensen en profiel.

 • Je screent kandidaten telefonisch en face-to-face. Je screent voor hen de markt op zoek naar opportuniteiten die aansluiten bij hun ervaring, competenties en wensen.

 • Je beheert je contacten en zoektochten zelfstandig maar kan rekenen op de steun en ideeën vanuit het team.

 • Zie je verbetering in onze werkwijze, organisatie… top! Dan mag je hier zeker mee aan de slag en maak je hier een project van dat je ten harte neemt.

 

JE TALENT

 • Een mature persoonlijkheid met een sterk beoordelingsvermogen. Het ontmoeten en beheren van klanten en kandidaten die een grotere ervaring dan jezelf kunnen hebben, doe je grondig en met flair.

 • Je ziet jezelf of wil groeien naar een expert talent management met als doelstelling een toegevoegde waarde te bieden aan kandidaten en klanten: je adviseert en geeft hen het vertrouwen dat je bijdraagt aan hun loopbaan/“employer brand” die ze willen uitbouwen.

 • Een grote veerkracht definieert jou! Je hebt een “can do” mentaliteit en bent positief ingesteld. Je inherent enthousiasme draag je over op anderen.

 • Een geboren communicator. Je legt gemakkelijk contact zowel aan de telefoon als face-to-face, je kruipt graag in je pen. Je bent diplomatisch en kan een boodschap to the point maar met de nodige nuances brengen.

 • Je bent nieuwsgierig van aard en van alle markten thuis. Het economische nieuws dat vandaag in de krant/sociale media staat, daar was jij al vroeger van op de hoogte! Door je interesse in de bedrijfswereld en de contacten die je hebt, ben jij graag “on top of things”.

 • Je beweegt je als een vis in het water op (netwerk)evenementen.

 • Je bent een organisatorisch talent en service gericht. Je bent pas tevreden als het laatste puzzelstukje is gevonden!

 

JE ACHTERGROND

 • Je beschikt over een Master diploma.

 • Werkervaring in een commerciële of marketing functie, finance, operations is essentieel. Hierbij verwierf je inzicht hoe een bedrijf functioneert, hoe het economisch landschap eruit ziet en begrijp je wat er nodig is voor kandidaten en klanten om te groeien.

 • Ervaring in HR en/of recrutering is van grote toegevoegde waarde.

 • De voertaal in de job is Nederlands maar een goede kennis van Frans (gesproken) en het Engels (gesproken en geschreven) is aangeraden.

WE ARE READY TO TAKE THE TURN…

Are you? Of heb je nog vragen? We horen graag van jou!

Katrien Goris,  +32 495 44 70 89, katrien@takingturns.be

 

Fien Roman, +32 471 03 92 99, fien@takingturns.be