top of page

Testimonials! Waarom werken voor Taking Turns?

Taking Turns is hiring... Maar waarom zou je voor Taking Turns kiezen? Lees het uit eerste bron van onze collega's:"Wil je weten waarom ik vier jaar geleden voor Taking Turns koos? Bij Taking Turns krijg je als pas afgestudeerde de kans om heel wat bedrijven, sectoren en posities te leren kennen. Je krijgt voldoende autonomie om zelf de rekruteringsstrategie te bepalen en rechtstreeks in contact te staan met kandidaten. Door het interne groeitraject heb ik reeds een aantal carrièrestappen kunnen zetten waarbij ik ook ruimte heb om bijkomende projecten en verantwoordelijkheden op te nemen.


Wat het nog fijner maakt, zijn de enthousiaste en gedreven collega’s! Bij Taking Turns werk je steeds in team. Kortom, een job die je zowel op professioneel als op persoonlijk vlak doet groeien!"

Fien Roman – Talent Associate"Als auditor haalde ik veel energie uit klantencontact en samenwerken met jonge en ambitieuze collega’s. Toen ik de kans kreeg om deze aspecten te verenigen in een sterk groeiverhaal waar de kern een passie voor mensen en bedrijven is, besliste ik een carrièreswitch te maken. Een meer dan geslaagde stap!"

Cedric Vandenbossche – Talent Associate"Zelf koos ik ervoor mijn carrière te starten als auditor door mijn sterke en brede interesse in de bedrijfswereld. Ik wilde echter ook mijn passie voor relaties en mensen ten volle ontwikkelen waardoor ik besloot de overstap te maken naar de wereld van Executive Search. Taking Turns heeft mij de kans gegeven om mijn beide passies te combineren in één job. Een ideale turn als je het mij vraagt!"

Ann-Sophie Rammeloo – Talent Associate


"Na het behalen van mijn diploma heb ik besloten om als Talent Sourcer bij Taking Turns te gaan werken. Als pas afgestudeerde kreeg ik de kans om op korte termijn veel te leren over de bedrijfswereld en had ik direct contact met kandidaten. Ik ontdekte dat Taking Turns de juiste stap voor mij was vanwege de inhoudelijke diversiteit binnen de job maar ook vanwege de fijne en gepassioneerde collega’s binnen het team."

Liese De Valck - Talent Sourcer"Ik werk bij Taking Turns om mee te bouwen aan een leuk verhaal samen met fijne collega’s, interessante projecten, de vrijheid om je grenzen te verleggen en dingen vast te nemen. Het dynamisch karakter, de go-for-it attitude en het outside the box verhaal, is wat mij heeft overhaald om bij Taking Turns te staren.


Ik haal veel voldoening uit mijn job, zeker omdat we in bijna elk domein actief zijn. Zo leer je enorm veel bij, zowel in de breedte als in de diepte. Je legt duurzame contacten en bouwt mee aan projecten om die tot een goed einde te brengen in uiteenlopende contexten.


Daarnaast voel ik me ook heel goed in het team van Taking Turns, gesteund en gecoacht door collega’s en blijf ik voldoende uitgedaagd om grenzen te verleggen op verschillende gebieden."

Elewout Maes – Consultant Interim Management"Once part of the Taking Turns family: forever part of the Taking Turns family !


"Wat is het een fijn gevoel om deel uit te maken van een warm team dat elkaar draagt en ondersteunt. Samen, en niet tegen elkaar, halen we het beste in elkaar naar boven. Voeg hier dan nog eens de vele dankbare berichten van zowel klanten als kandidaten aan toe, en je weet waarom ik zo graag deel uitmaak van die Taking Turns familie.


En ok, het is niet altijd rozengeur en maneschijn: door de ‘war for talent’ is het soms echt wel zoeken naar een speld in een hooiberg en wordt je veerkracht op de proef gesteld. Maar het vreugdedansje wanneer klant en kandidaat elkaar gevonden hebben als een ‘match made in heaven’, maakt het altijd weer de moeite waard."

Ellen Lambrechts – Talent Executive"Bij Taking Turns staan we dagelijks in contact met tientallen ondernemingen, executives en kandidaten. Als business partner horen we over plannen bij bedrijven en uitdagingen in sectoren nog voor ze in de krant verschijnen. We kennen de sterktes, ambities en groeipunten van onze kandidaten. Vanuit een oprechte nieuwsgierigheid in de business én de mensen slagen we erin om optimaal te verbinden en echte waarde te creëren voor beide partijen. Binnen het team hangt een enorme gedrevenheid en toewijding om hier elke dag opnieuw in te slagen. De feedback die we van kandidaten krijgen over ons unieke proces spreekt boekdelen."

Laurence Dewaele – Talent Executive

Kommentare


bottom of page