top of page
Taking_Turns_Ontbijt_Groepsportretten_Opties_Export_S40-3088.jpg

Open vacancies

Heb jij een passie voor mensen

Ben je geboeid door de bedrijfswereld?

Heb je goesting om een jong en groeiend bedrijf mee vorm te geven?

Ja?!? Dan match jij met Taking Turns!

Wij zijn allemaal matchmakers in hart en nieren en hebben een passie voor mensen en de bedrijfswereld. We matchen kwalitatief talent op management/senior niveau met bedrijven in verandering die in de “war for talent” de geschikte mensen aan boord willen halen. Gesterkt door de aanwezige ervaring in combinatie met “outside-the-box” denken, gaat het team van Taking Turns verder dan de voor de hand liggende oplossing.

Een vlakke structuur waar overleg, betrokkenheid en teamwork hoog in het vaandel worden gedragen. Zo krijg je bij Taking Turns kansen om te leren, te groeien en alle ruimte voor initiatief

Omdat we onze klanten en kandidaten zo kwalitatief mogelijk willen bijstaan, kijken we uit naar nieuwe collega's! 

Ons team is gegroeid van 2 naar 24 personen in 6 jaar tijd

Taking_Turns_Ontbijt_Groepsportretten_Opties_Export_S40-3120.jpg

Executive Search

Het executive search team verzorgt het volledige rekruteringsproces, vanaf de zoektocht naar potentiële kandidaten tot de aanstelling van leidinggevenden in verschillende sectoren. Je bouwt en onderhoudt een uitgebreid netwerk van senior professionals en klanten; en voert marktonderzoeken uit om waardevolle inzichten te verkrijgen over verschillende industrieën heen. 

Interim management

Het Interim Management team ondersteunt bedrijven bij de selectie en plaatsing van interim managers in het kader van kortlopende opdrachten op management-niveau. Je werkt nauw samen met de klant en begrijpt hun behoeftes en bedrijfscultuur. Daarnaast bouw en onderhoud je een uitgebreid netwerk van ervaren interim managers. Zo ben je succesvol in het linken van geschikte kandidaten aan deze interim-opdrachten.

Taking_Turns_Ontbijt_Groepsportretten_Opties_Export_S40-3179.jpg
bottom of page