top of page

Nieuw hoofdstuk voor Taking Turns: Groei in Antwerpen met Katrien Goris als Managing DirectorTaking Turns werd opgericht in 2017en groeide in enkele jaren uit tot een bedrijf met meer dan 20 medewerkers. De constante toewijding aan kwaliteit en sterke klantgerichtheid leidde ons naar verdere groei. Een belangrijke mijlpaal is de benoeming van Katrien Goris tot Managing Director Antwerpen. Katrien, die al van het begin betrokken was, heeft een sleutelrol gespeeld in de opbouw van onze organisatie en het behalen van onze successen. Met haar uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van Executive Search en Interim Management, zal Katrien nu de leiding nemen over onze vestiging in Antwerpen.


Het is met groot genoegen dat we eveneens de nieuwe kantoren van Taking Turns in Antwerpen aankondigen. Het iconische BP-building aan de Jan van Rijswijcklaan is nu de nieuwe uitvalbasis van team Antwerpen, waarmee we de groei en aanwezigheid van Taking Turns in deze regio bevestigen.


Dit heugelijke nieuws werd ook gepubliceerd:


Om dit alles te vieren, organiseerden we op 28 september een Grand Opening voor de medewerkers. Tijdens dit bruisende evenement hebben we niet alleen genoten van goed eten en dans, maar vooral van veel gelach en plezier, wat onze bedrijfscultuur en teamgeest onderstreept.


Taking Turns is trots op onze blijvende groei en innovatie in de wereld van talent acquisition en we kijken uit naar de toekomst van ons kantoor in Antwerpen onder het inspirerende leiderschap van Katrien. Samen zullen we nog meer bedrijven en professionals helpen bij het vinden van de juiste talenten.


“Door de veranderende economische context, stellen we vast dat bedrijven hun strategische keuzes terug in vraag stellen. Een shift op vlak van human capital is hier een gevolg van. Deze dynamiek zorgt zowel op vlak van Executive Search als Interim Management voor heel wat opportuniteiten. Taking Turns wil bedrijven en mensen op deze belangrijke schakelmomenten bijstaan” – Katrien Goris, Managing Director Antwerpen


Comentarios


bottom of page