top of page

Taking Turns Academy: How to stay on top of our game

Bij Taking Turns staat de ontwikkeling en groei van onze medewerkers altijd centraal. We streven ernaar om hen te voorzien van de nodige tools en kennis om uit te blinken in ons vakgebied. Daarom zijn we trots om de Taking Turns Academy te introduceren.

In de snel veranderende wereld van Executive Search en Interim Management is het cruciaal om up-to-date te blijven met de nieuwste trends, technologieën en best practices. Via de Taking Turns Academy worden maandelijks opleidingen georganiseerd over diverse onderwerpen die een verrijking bieden binnen ons vakgebied, exclusief voor onze medewerkers.


Wat onderscheidt de Taking Turns Academy van andere opleidingsprogramma's?

Het antwoord ligt in de diversiteit van onze cursussen en de expertise van onze instructeurs. Onze opleidingen worden gegeven door leden van ons eigen getalenteerde team, die diepgaande kennis en expertise hebben opgebouwd in een specifiek onderwerp, evenals door externe experts die op de hoogte zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de branche. Een belangrijk focuspunt van de Taking Turns Academy is om het niet louter te houden bij theoretische topics, maar ze ook te vertalen naar de praktijk zodat onze werknemers er ook effectief mee aan de slag kunnen.


Of je nu geïnteresseerd bent in het verfijnen van je wervingsvaardigheden, het begrijpen van de nieuwste technologieën voor talentbeheer, of het volgen van een EHBO-cursus, de Taking Turns Academy heeft iets te bieden voor al onze medewerkers. Zo is er in de Academy ruimte voor zowel theoretische topics die relevant zijn binnen ons vakgebied, als voor algemene vorming.


Daarbovenop worden de opleidingen gegeven in een compact formaat, zodat onze medewerkers hun kennis kunnen vergroten zonder een overweldigende tijdsinvestering te hoeven doen. We begrijpen dat onze medewerkers drukke professionals zijn, en daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze cursussen efficiënt zijn en zich richten op wat er echt toe doet.


Samen zullen we blijven streven naar excellentie en succes in Executive Search en Interim Management om onze dienstverlening voortdurend naar een hoger niveau te kunnen tillen.
Comments


bottom of page