top of page

Taking Turns opent kantoor in Antwerpen

Lees ook het persartikel in Made In Antwerpen en Made in Oost-VlaanderenTaking Turns bestaat 5 jaar! We zijn verheugd om aan te kondigen dat sinds 1 september 2022 Taking Turns ook aanwezig is met een nieuw kantoor in Antwerpen. Om klanten en kandidaten nog beter te bedienen in regio Antwerpen en Limburg, hechten we belang aan lokale aanwezigheid. Vanuit de reeds bestaande kennis en ervaring, was Antwerpen de eerste logische keuze. De opdrachtgevers van Taking Turns zijn over heel België verspreid. Het hoeft dus niet te stoppen bij Antwerpen.


Katrien Goris (rechts), die de groei van Taking Turns van bij het begin meemaakte, neemt Executive Search verder onder haar hoede, waar Huguette Vermeersch (links), met +10 jaar ervaring in de sector, de activiteiten van Interim Management verder zal uitbouwen. Het kantoor is centraal gevestigd in het Regus gebouw, Uitbreidingsstraat 84, Berchem.


WELKOM!


Maak kennis met Katrien en Huguette


Op zoek naar iemand die u op een sleutelpositie in uw bedrijf kan inzetten?

Contacteer Katrien Goris (rechts op de foto) die de groei van Taking Turns vanaf de beginfase mee heeft gerealiseerd.


Katrien studeerde af in de Toegepaste Economische Wetenschappen met bijkomende specialisatiejaar fiscaliteit aan de KUL/FUNDP. Ze startte haar loopbaan in tax consulting bij Deloitte, werkte daarna in interne audit bij Estée Lauder alvorens de overstap te maken naar de people business in 2006 waar ze zich inzet voor de uitbouw van de interim management activiteiten binnen een internationale recruteringsgroep. Na een intermezzo als business development manager/MD van start-up dONUS, vervoegt ze Taking Turns in het eerste jaar. Met meer dan 20 jaar ervaring zowel in productie- als servicebedrijven, van start-up tot multinational, is Katrien van alle markten thuis. Bij Taking Turns zet ze zich sinds 2018 in voor vragen in executive search in regio Antwerpen, Brussel en Limburg.


katrien@takingturns.be, 0495 44 70 89


Eerder behoefte aan een interimmanager?

Dan is Huguette Vermeersch, met meer dan 10 jaar ervaring in de people business, de geknipte persoon.


Huguette behaalde een Master in de Handelswetenschappen aangevuld met een specialisatie in Financiële en Fiscale wetenschappen aan de UA. Na een eerste werkervaring in externe audit bij PwC, bouwde Huguette een carrière uit bij Rizla waar ze onder meer als finance manager heeft gewerkt. Daarna specialiseerde Huguette zich in de financiële recrutering binnen een internationale recruteringsgroep. Na 10 succesvolle jaren en verdere uitbouw in regio Antwerpen en Limburg, maakte zij de overstap naar Dematic, actief in automatiseringsoplossingen voor de logistieke dienstverlening. Daar nam zij in de loop van 6 jaar functies waar in controlling, business development en sales. Sinds juni 2022 maakt Huguette, samen met Katrien, deel uit van het Taking Turns team in Antwerpen. Huguette focust zich op interim management noden in regio Antwerpen, Brussel en Limburg.

Comments


bottom of page