top of page
Taking_Turns_Ontbijt_Groepsportretten_Opties_Export_S40-3120.jpg

eXECUTIVE sEARCH

Als lid van het executive search team ondersteun je de coördinatie van het gehele wervingsproces om en vlotte en succesvolle plaatsing te garanderen.

 

Je bouwt en onderhoudt een uitgebreid netwerk van senior professionals om snel en effectief de juiste kandidaten te vinden. Het executive search team werkt nauw samen met klanten om een grondig begrip te krijgen van hun behoeften en organisatiecultuur. Je voert marktonderzoeken uit om waardevolle inzichten te leveren over verschillende industrieën heen.

 

Je draagt bij aan het opbouwen van langdurige relaties met zowel klanten als kandidaten, om zo vertrouwen en betrokkenheid op te bouwen en een uitstekende reputatie te behouden binnen de sector. 

001_Taking_Turns_Banner_Extra_Edit_Achtergrond_export_S40.jpg

sENIOR Talent Sourcer

Ben je na je eerste jaren ervaring in een bedrijfsgedreven context klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Heb je zin een job uit te oefenen waar je in een team analytisch en outside-the-box moet denken, met veel sociaal contact en in een leuke omgeving waar je initiatief kan nemen? Dan is de rol van Senior Talent Sourcer misschien wel iets voor jou!

tALENT Associate

Ben je klaar voor een uitdagende stap in jouw carrière waar je jouw ervaring en expertise verder kunt ontplooien? Heb je de drive om samen met een Talent Executive bedrijven te begeleiden in hun zoektocht naar het beste talent? Als Talent Associate word je de strategische partner van onze klanten, waarbij je nauw samenwerkt om hun noden te vervullen. In deze rol combineer je analytisch denken met creativiteit en krijg je de ruimte om innovatieve oplossingen te ontwikkelen. Werk je graag in een dynamische omgeving met veel ruimte voor initiatief en sociaal contact? Dan is de functie van Talent Associate perfect voor jou!

Foto recruiters - hiring april 2022.jpg
bottom of page