top of page
Taking_Turns_Ontbijt_Groepsportretten_Opties_Export_S40-3179.jpg

Interim management

Als lid van het Interim Management team fungeer je als business partner voor de klanten. Je taak bestaat eruit om organisaties te helpen om snel gekwalificeerde Interim Managers te vinden die naadloos in hun bedrijfscultuur passen.

Je bouwt en onderhoudt een uitgebreid netwerk van interim managementprofessionals om snel te kunnen reageren op de behoeften van de klanten naar tijdelijke leiderschapsexpertise

Je coördineert het volledige proces, inclusief interviews, referentiechecks en contractonderhandelingen om succesvolle interim oplossingen te realiseren.

Knipsel 7.PNG

Project Recruiter

Ben je net afgestudeerd en sta je te popelen om de overstap te maken van de academische wereld naar het echte bedrijfsleven? Wil je snel waardevolle ervaring opdoen en leren over de dynamiek van organisaties? Dan kan de rol van Project Recruiter wellicht iets voor jou zijn!

Consultant interim management

Ben je na je eerste 5 jaren ervaring in een bedrijfsgedreven context klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Houd je ervan te connecteren met gedreven professionals en de vinger aan de pols te houden met de bedrijfswereld? Dan is de rol als Consultant Interim Management mogelijks iets voor jou!

0014_Selectie_Voorstel_Wouter_Sessie_20220506_Taking_Turns_Kantoorbeelden5174.jpg
bottom of page