top of page

Sportief Taking Turns: Maak kennis met onze sportdagen

We zijn enthousiast om een glimp te delen van de levendige cultuur bij Taking Turns! Als onderdeel van onze toewijding aan het welzijn van onze medewerkers introduceerden we sportdagen bij Squadt en Move to Cure.
een unieke welzijnservaring

Bij Taking Turns hechten we waarde aan de gezondheid en het geluk van onze medewerkers. Eenmaal per week hebben onze teamleden de kans om tijdens de middagpauze een uurtje deel te nemen aan hun verkwikkende workouts.


Waarom sportdagen zo belangrijk zijn

Deze sportdagen gaan niet alleen over inspanning leveren; ze zijn bedoeld om de algehele kwaliteit van leven te verbeteren. Wanneer je fysiek actief bent, profiteert niet alleen je lichaam, je geest krijgt ook een verfrissende pauze! Stress verdwijnt naar de achtergrond en de creatieve sappen beginnen te stromen. Bovendien is het een fantastische manier om buiten de kantoormuren de band tussen de collega's te onderhouden.


Kortom: door te investeren in welzijn, investeren we in een gelukkiger en energieker team.


Een blijk van waardering

Bij Taking Turns draait het niet alleen om mijlpalen op het werk, het draait ook om JOU vieren. Dit initiatief is slechts een van de vele manieren waarop we streven naar een gezonde balans tussen werk en privé en waarop we laten zien hoezeer we het harde werk en de toewijding waarderen.


留言


bottom of page